Over Ons

De Hooischuur Nijverdal

De Hooischuur is een sfeervol restaurant in de mooie bosrijke omgeving van Nijverdal, gemeente Hellendoorn. De Hooischuur heeft haar naam te danken aan het gebouw. Het restaurant is in de vorm van een hooischuur gebouwd met mooie houten gebinten, welke veel sfeer geven aan het restaurant.

Van oudsher is De Hooischuur bekend om haar ambachtelijke pannenkoeken. Tegenwoordig vindt u op de menukaart van De Hooischuur veel meer dan pannenkoeken. Kom jij eens proeven?

Ook voor al uw feesten en partijen is De Hooischuur Nijverdal een sfeervolle locatie tegen de Sallandse Heuvelrug in de omgeving van Hellendoorn, Ommen, Twente, Wierden, Almelo, Rijssen, Holten en Raalte.

Kijk ook eens om de hoek!

De Bowlingboerderij

Kom bin’n en schoef an!

De Bowlingboerderij is een uitgaansgelegenheid in de mooie bosrijke omgeving van Nijverdal, gemeente Hellendoorn . Je kunt hier heerlijk bowlen in een gezellige ambiance en op je wenken bediend worden door het personeel. Ook voor al uw feesten en partijen is De Bowlingboerderij Nijverdal een sfeervolle locatie tegen de Sallandse Heuvelrug.