Kids

Speelgelegenheid

Bij De Hooischuur kunnen kinderen zowel binnen als buiten spelen. Binnen is een kleine speelgelegenheid. Buiten in onze afgesloten tuin kunnen kinderen spelen op ons zeer uitgebreide speeltoestel met glijbaan, loopbrug, klimrek, saltostand en brandweerpaal . En er staat een grote trampoline in de tuin. Ook is er de mogelijkheid voor zowel de kleine als de grote kids om te voetballen op het voetbalveld achter De Hooischuur (voetballen zijn te leen bij de balie) .

Graag verwelkomen wij u en de kinderen bij De Hooischuur!

Kinderpannenkoek Muisje

Heb jij altijd al je eigen pannenkoek willen versieren ? Bestel dan een kinderpannenkoek Muisje
en laat aan iedereen zien hoe mooi jij jouw pannenkoek kan versieren .

Voor maar €5,75

Kinderfeestje

Wil jij je kinderfeestje ook houden bij restaurant De Hooischuur en wil je dan ook bowlen? Dat kan!
Eerst gezellig een uurtje bowlen met je vriendjes en vriendinnetjes en daarna een kinderpannenkoek of een patatje met snack bij de Hooischuur eten? Tijdens dit arrangement mogen jullie je eigen pannenkoeken versieren met allerlei zoetigheden & het hele feestje onbeperkt ranja drinken.

Zoals u wellicht al vernomen heeft is ons horecabedrijf op maandag 20 september 2021 getroffen door een grote brand. Gelukkig zonder gewonden, maar het pand was niet meer te redden. Als gevolg hiervan zijn wij op dit moment gesloten.

Heeft u dringende vragen, bijvoorbeeld over een reeds gedane reservering, dan kunt u ons bereiken via info@debowlingboerderij.nl 

Zodra er meer informatie bekend is zullen wij dit delen via onze website en social media kanalen.

Vriendelijke groet,

Fam van Faassen,
team De Bowlingboerderij en
De Hooischuur