Feesten & partijen

Een sfeervolle en eigentijdse locatie voor al uw feesten & partijen !

De Hooischuur Nijverdal, op de grens van Twente en Salland is de perfecte locatie voor al uw feesten en partijen.U kunt bij ons terecht voor uw huwelijksvoltrekking, bruiloftsfeest, diner, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest, babyborrel, maar ook voor bijvoorbeeld een condoleance . Elke gelegenheid is uniek. En door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij van jullie dag een onvergetelijke herinnering.

Bruiloften

Een sfeervolle en eigentijdse trouwlocatie! Van huwelijksvoltrekking tot avondfeest. Onze locatie is uitstekend geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Met verschillende ruimtes kunt u bij ons de hele dag doorbrengen. Elke bruiloft is uniek en juist om deze reden zorgen we ook voor maatwerk. We hebben veel ervaring met het organiseren van een bruiloftsfeest. Een goede voorbereiding voor uw bruiloftsfeest begint met een goed gesprek. Zo komen we erachter hoe u uw bruiloft graag wilt hebben, en wat u van ons verwacht.

Familie aangelegenheden

De Hooischuur Nijverdal, op de grens van Twente en Salland is de perfecte locatie voor al uw familie aangelegenheden. U kunt bij ons terecht voor uw huwelijksvoltrekking, bruiloftsfeest, diner, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest, babyborrel, maar ook voor bijvoorbeeld een condoleance . Elke gelegenheid is uniek. En door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij van jullie dag een onvergetelijke herinnering.

Zakelijk

Er zijn talloze mogelijkheden voor een zakelijk evenement. Van een heerlijke lunch of diner tot aan bedrijfsfeest of vergadering op locatie. Samen met De Hooischuur kunnen we jullie partij een groot succes te maken. Lees gauw verder! 

Bowlen

Ontspannen en gezellig bowlen in een authentieke sfeer. Met het gezin, familie, vrienden of collega’s. Bij De Bowlingboerderij kunt u bowlen in een aantrekkelijke ambiance!  Bowlen op de mooie bowlingbanen, met ‘s avonds een spetterende lichtshow, rookmachines en goede muziek. Met onze 6 bowlingbanen bieden wij de mogelijkheid om gezellig met uw gezelschap een sportieve activiteit te ondernemen onder het genot van een drankje en of hapje.

Op locatie

Wij organiseren ook feesten & partijen op locatie. Dus of het nu om een bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileumfeest, nieuwjaarsfeest, kerstfeest of een afdelingsfeest gaat, wij zorgen altijd voor een geslaagd en op maat gerealiseerd feest!

Zoals u wellicht al vernomen heeft is ons horecabedrijf op maandag 20 september 2021 getroffen door een grote brand. Gelukkig zonder gewonden, maar het pand was niet meer te redden. Als gevolg hiervan zijn wij op dit moment gesloten.

Heeft u dringende vragen, bijvoorbeeld over een reeds gedane reservering, dan kunt u ons bereiken via info@debowlingboerderij.nl 

Zodra er meer informatie bekend is zullen wij dit delen via onze website en social media kanalen.

Vriendelijke groet,

Fam van Faassen,
team De Bowlingboerderij en
De Hooischuur