Feesten & partijen

Feesten & partijen

Een sfeervolle en eigentijdse locatie voor al uw feesten & partijen 기가바이트 스마트 매니저!

De Hooischuur Nijverdal, op de grens van Twente en Salland is de perfecte locatie voor al uw feesten en partijen 언더테일 다운로드. U kunt bij ons terecht voor uw huwelijksvoltrekking, bruiloftsfeest, diner, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest, babyborrel, maar ook voor bijvoorbeeld een condoleance 다운로드. Elke gelegenheid is uniek. En door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij van jullie dag een onvergetelijke herinnering.

Kinderfeestje

7,95 p.p
  • Wil jij je kinderfeestje ook houden bij Pannenkoekenrestaurant de Hooischuur en wil je dan ook bowlen 상속자들 19회 다운로드? Dat kan! Eerst gezellig een uurtje bowlen met je vriendjes en vriendinnetjes en daarna een kinderpannenkoek of een patatje met snack bij de Hooischuur eten 다운로드? Tijdens dit arrangement mogen jullie je eigen pannenkoeken versieren met allerlei zoetigheden & het hele feestje onbeperkt ranja drinken.
Reserveer

Maandmenu

13,50 p.p
  • 3 Gangen keuzemenu met elke maand twee verschillende soepen, keuze uit een hartige – of een zoete pannenkoek en een dessert of kopje koffie/thee 다운로드.
Reserveer

Themafeesten

Bent u met uw gezelschap toe aan een leuk themafeest? Bij De Hooischuur Nijverdal bent u aan het juiste adres. Een Schots feest met whisky proeverij 포켓몬스터 크리스탈 다운로드? Een Franse avond met wijnproeverij en heerlijke Franse gerechten? Een actieve strijd aan gaan op de bowlingbanen?
Het kan allemaal.
 
Voor meer informatie, bel: 0548 – 613726

Bruiloftsfeesten

Een sfeervolle en eigentijdse trouwlocatie voor uw bruiloft 생일송 다운로드!
Van huwelijksvoltrekking tot avondfeest. Onze locatie is uitstekend geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Met verschillende ruimtes kunt u bij ons de hele dag doorbrengen. Elk feest is uniek en juist om deze reden zorgen we ook voor maatwerk. We hebben veel ervaring met het organiseren van een bruiloftsfeest. Een goede voorbereiding voor uw bruiloftsfeest begint met een goed gesprek. Zo komen we erachter hoe u uw bruiloft graag wilt hebben, en wat u van ons verwacht.

Na deze informatie krijgt u een geheel vrijblijvende offerte met duidelijke afspraken.
 
 
Voor meer informatie, bel: 0548 – 613726

Bruiloft feesten

Een goede voorbereiding voor uw bruiloftsfeest begint met een goed gesprek. Zo komen wij erachter hoe u uw bruiloft graag wilt hebben, en wat u van ons verwacht.

Na deze informatie krijgt u een geheel vrijblijvende offerte met duidelijke afspraken.
Voor meer informatie, bel: +31 (0) 548 – 613726