Feesten & partijen

Een sfeervolle en eigentijdse locatie voor al uw feesten & partijen !

De Hooischuur Nijverdal, op de grens van Twente en Salland is de perfecte locatie voor al uw feesten en partijen . U kunt bij ons terecht voor uw huwelijksvoltrekking, bruiloftsfeest, diner, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest, babyborrel, maar ook voor bijvoorbeeld een condoleance . Elke gelegenheid is uniek. En door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij van jullie dag een onvergetelijke herinnering.

KINDERFEESTJE

7,95 per persoon
  • Wil jij je kinderfeestje ook houden bij Pannenkoekenrestaurant de Hooischuur en wil je dan ook bowlen ? Dat kan! Eerst gezellig een uurtje bowlen met je vriendjes en vriendinnetjes en daarna een kinderpannenkoek of een patatje met snack bij de Hooischuur eten ? Tijdens dit arrangement mogen jullie je eigen pannenkoeken versieren met allerlei zoetigheden & het hele feestje onbeperkt ranja drinken.

BRUILOFTSFEEST

23,25 per persoon (vanaf prijs)
  • Ontvangst van de gasten met koffie/thee en een gebakje of een welkomstcocktail . Aansluitend onbeperkt borrelen met koude en warme hapjes. Afsluiten met een kop koffie/thee. Deze prijs is een vanaf prijs. Er zijn vele mogelijkheden, want elk feest is uniek ! We staan graag voor u klaar om er een onvergetelijk feest van te maken!

MAANDMENU

13,50 per persoon
  • 3 Gangen keuzemenu met elke maand twee verschillende soepen, keuze uit een hartige – of een zoete pannenkoek en een dessert of kopje koffie/thee .
Themafeesten
Bent u met uw gezelschap toe aan een leuk themafeest? Bij De Hooischuur Nijverdal bent u aan het juiste adres. Een Schots feest met whisky proeverij? Een Franse avond met wijnproeverij en heerlijke Franse gerechten? Een actief teamuitje zoals bowlklooten of de strijd aan gaan op de bowlingbanen van de Bowlingboerderij? Het kan allemaal.
Voor meer informatie, bel: 0548-613726
Bruiloftsfeesten
Een sfeervolle en eigentijdse trouwlocatie voor uw bruiloft! Van huwelijksvoltrekking tot avondfeest. Onze locatie is uitstekend geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Met verschillende ruimtes kunt u bij ons de hele dag doorbrengen. Elk feest is uniek en juist om deze reden zorgen we ook voor maatwerk. We hebben veel ervaring met het organiseren van een bruiloftsfeest. Een goede voorbereiding voor uw bruiloftsfeest begint met een goed gesprek. Zo komen we erachter hoe u uw bruiloft graag wilt hebben, en wat u van ons verwacht.
Voor meer informatie, bel: 0548-613726
Previous
Next