Feesten & partijen

Feesten & partijen

Een sfeervolle en eigentijdse locatie voor al uw feesten & partijen!

De Hooischuur Nijverdal, op de grens van Twente en Salland is de perfecte locatie voor al uw feesten en partijen. U kunt bij ons terecht voor uw huwelijksvoltrekking, bruiloftsfeest, diner, verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest, personeelsfeest, babyborrel, maar ook voor bijvoorbeeld een condoleance. Elke gelegenheid is uniek. En door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij van uw/jullie dag een onvergetelijke herinnering.

Kinderfeestje

7,95 p.p
  • Wil jij je kinderfeestje ook houden bij Pannenkoekenrestaurant de Hooischuur en wil je dan ook bowlen? Dat kan! Eerst gezellig een uurtje bowlen met je vriendjes en vriendinnetjes en daarna een kinderpannenkoek of een patatje met snack bij de Hooischuur eten? Tijdens dit arrangement mogen jullie je eigen pannenkoeken versieren met allerlei zoetigheden & het hele feestje onbeperkt ranja drinken.
Reserveer

Maandmenu

12,75 p.p
  • 3 Gangen keuzemenu met elke maand twee verschillende soepen, keuze uit een hartige – of een zoete pannenkoek en een dessert of kopje koffie/thee.
Reserveer

 

 

 

 

 

 

Themafeesten

Bent u met uw gezelschap toe aan een leuk themafeest? Bij De Hooischuur Nijverdal bent u aan het juiste adres. Een Schots feest met whisky proeverij? Een Franse avond met wijnproeverij en heerlijke Franse gerechten? Een actieve strijd aan gaan op de bowlingbanen?
Het kan allemaal.
 
Voor meer informatie, bel: 0548 – 613726

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruiloftsfeesten

Een sfeervolle en eigentijdse trouwlocatie voor uw bruiloft!
Van huwelijksvoltrekking tot avondfeest. Onze locatie is uitstekend geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Met verschillende ruimtes kunt u bij ons de hele dag doorbrengen. Elk feest is uniek en juist om deze reden zorgen we ook voor maatwerk. We hebben veel ervaring met het organiseren van een bruiloftsfeest. Een goede voorbereiding voor uw bruiloftsfeest begint met een goed gesprek. Zo komen we erachter hoe u uw bruiloft graag wilt hebben, en wat u van ons verwacht.

Na deze informatie krijgt u een geheel vrijblijvende offerte met duidelijke afspraken.
 
 
Voor meer informatie, bel: 0548 – 613726

 

Bruiloft feesten

Een goede voorbereiding voor uw bruiloftsfeest begint met een goed gesprek. Zo komen wij erachter hoe u uw bruiloft graag wilt hebben, en wat u van ons verwacht.

Na deze informatie krijgt u een geheel vrijblijvende offerte met duidelijke afspraken.
Voor meer informatie, bel: +31 (0) 548 – 613726